Kielverhalen

Meedoen met onderzoek naar CSA’s en voedselcoöperaties

Voor de Vrije Universiteit in Amsterdam werk ik aan een onderzoek naar het effect van CSA’s en voedselcoöperaties op het wereldbeeld van consumenten. Ik hoop daarom dat leden van korte-keten initiatieven bereid zijn om de enquête in te vullen. 

Deelname aan de enquête is volledig anoniem en neemt ongeveer 10-15 minuten in beslag. U kunt de enquête openen via de onderstaande link:
https://vuamsterdam.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_e2uS9YqJwPwjCoS

Het idee van mijn onderzoek is dat community-supported agriculture (CSA) of voedselcoöperaties consumenten dichterbij de boer brengen. Mijn onderzoek is ingericht om te testen of mensen zich daardoor ook meer verbonden voelen met de oorsprong van hun voedsel. Zulke gevoelens van verbondenheid kunnen uiteindelijk leiden tot andere keuzes met betrekking tot consumeergedrag. Om die veronderstelling te testen heb ik een enquête opgesteld die bedoeld is voor leden van CSA-projecten of voedselcoöperaties. 

De enquête kunt u zowel in het Engels als in het Nederlands doorlopen. Voordat de enquête begint krijgt u een pagina te zien met meer informatie over het doel van het onderzoek, over de privacy en over de vereisten van de studie. 

Verder Bericht

© 2022 Kielverhalen

Thema door Anders Norén